Artykuł ma charakter edukacyjny i nie stanowi i nie zastępuje porady medycznej.
W celu usunięcia zapaleń w układzie pokarmowym należy pić enzym z glistnika jaskółczego ziela pół godziny przed posiłkiem.
Enzym (ferment) z glistnika jaskółczego ziela. Trzy litry wody, szklanka cukru, pół szklanki ziela glistnika (zawiniętego w woreczek z gazy z obciążnikiem, aby opadł na dno słoja), łyżeczka kwaśnej śmietany. Wszystkie komponenty zmieszać w trzylitrowym słoju. Odstawić w temperaurze pokojowej na dwa, trzy tygodnie, zawiązując brzegi naczynia gazą złoóoną w dwie, trzy warstwy. Zażywać od jednej łyzki stołowej do szklanki trzy, cztery razy dziennie pół godziny przed posiłkiem (metoda przygotowania enzymów z innych roślin jest identyczna).
mistrz bioenergoterapii
Telefon / WhatsApp: 48 732 283 884Jestem mistrzem bioenergoterapii, doświadczonym uzdrowicielem terapeutą, mistykiem, podpowiadam o sposobach świadomego życia, ale przede wszystkim jestem człowiekiem, który poświęcił się życiowej pasji, jaką jest pomoc ludziom w odzyskaniu zdrowia i szczęścia. Ukazuję świat z nowej perspektywy, zachęcając do zmiany, zaczynając od własnego małego kawałka świata. - sprawdź działania usdrawiające
Artykuły » Porady, wskazówkiWtorek 4 czerwca 2019